Нито аз, нито сестра ми Борислава и родителите ми познават

...
Нито аз, нито сестра ми Борислава и родителите ми познават
Коментари Харесай

Братът на моделката от Барселонагейт: Сестра ми Борислава не познава Бойко Борисов

" Нито аз, нито сестра ми Борислава и родителите ми познават Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Историята с къщата в Барселона не ме интересува въобще. Борислава, както и аз, не се тормозим въобще от този случай и той по никакъв метод не ни се отразява. "

Това разгласи пред  " България Днес "  бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев. 32-годишният мъж бе наклеветен за зет на някогашния министър-председател. В понеделник наследникът на Борисов Кирил Петков разгласи, че в отчета от испанската полиция до Министерство на вътрешните работи по случая " Барселонагейт " има фотоси на Борисов. " Но не го уличават непосредствено, а споделят, че съгласно тях има забъркани висшестоящи лица в тази спекулация ", добави Петков.

" Испанските управляващи ни дават образец за пране на 5 милиона евро. Снимките на Борисов са поставени като евентуална съгласуваност ", уточни още министър председателят.

Приписваната любовна спекулация на Бойко с манекенката Борислава Йовчева още веднъж излезе на напред във времето след следствие на иcпaнcкия вecтник " Ел Пeриoдикo ". Издaниeтo публикувa три cтaтии, чe пoлициятa в Кaтaлуния и cпeциaлизирaнoтo звeнo зa бoрбa c кoрупциятa към иcпaнcкaтa прoкурaтурa рaзcлeдвaт прoизхoдa нa 5 млн. eврo. Парите били инвecтирaни в имoти в Бaрceлoнa посредством компании, свързани с набедената за държанка на Бойко и нейното семейство.

" Като виждам, се върти непрекъснато едно и също нещо, когато наближават избори. Според мен ще има отново нови избори. Това говорене е предизборно. Нас въобще да не ни интересува това, че ни свързват с някой. По никакъв метод не ми се отразява този проблем, аз съм над тези неща. Гледам си фамилията и работата и оттова нататък нищо друго не ме интересува. И сестра ми е над нещата ", добави пред вестника Станко Йовчев.

Футболистът носеше екипа на ЦСКА сред 2007 и 2008 година и по-късно сред 2011 и 2013 година В мач против " Миньор " (Пк) бележи единствените си два гола за " алените " при триумф с 4:1.

У нас е ритал още за " Рилски състезател ", " Бдин " (Видин) и " Локомотив " (Пд). Прави и интернационална кариера в по-ниските равнища на футбола в Гърция. Вече е спрял със спорта.

Станко разкри пред " България Днес " още преди една година, че Борислава към този момент не живее в Барселона в парцела, за който се твърдеше, че й е подарен от Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и е на стойност милион и половина евро.

" Сестра ми живееше в Барселона преди, само че около тия нелепости към този момент не. Няма никаква истина в това, което се написа ", безапелационен е Станко.

Премиерът Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г също дефинира като " подправена вест " приписваната му връзка с Мис Бикини 2006 Борислава Йовчева. Министър-председателят още преди години сподели, че не познава въпросната Борислава и че няма дете от нея, каквито спекулации се появиха в общественото пространство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР