Nissan преработи своя най-продаван кросоувър Rogue и го обяви за

...
Nissan преработи своя най-продаван кросоувър Rogue и го обяви за
Коментари Харесай

Новият Nissan Rogue 2021 - главният герой в глобалния план на автомобилния гигант

Nissan преработи своя най-продаван кросоувър Rogue и го разгласи за основен артикул в световния си проект за промяна, написа CNBC.

Компактният кросоувър от трето потомство разполага с грациозен дизайн, увеличена мощ и спомагателна технология, в това число усъвършенствана версия на системата за помощ на лидера " ProPilot Assist ". Nissan също по този начин е добавил и нова обшивка от висок клас към гамата на Rogue.

" Това е един, в случай че не и най-важният артикул в нашата гама ", съобщи Джаред Хаслам, вицепрезидент по продуктово обмисляне за Nissan за Северна Америка. " Този напълно нов Rogue сигурно е подобаващ притежател на това предопределение. "
 Снимка 483822
Източник:

Rogue 2021, който ще бъде разполагаем през есента, е първият от петте нови и/или модифицирани модела на Nissan за Съединени американски щати през идната година. Те са част от световния проект за смяна на компанията, оголен през май. Преструктурирането включва редуциране на милиарди от закрепени разноски, прекъсване на няколко модела и затваряне или пренастройване на индустриални предприятия, след края на епохата " Карлос Гон " за алианса Nissan-Renault-Mitsubishi.

" Това явно е сериозно време за нас, а Rogue е сериозен артикул за нас ", споделя Хаслам.
 Трансформацията на автомобилната промишленост е наложителна в тези несигурни времена. Какъв е проектът на Nissan?
Трансформацията на автомобилната промишленост е наложителна в тези несигурни времена. Какъв е проектът на Nissan?

Говори основният изпълнителен шеф на автомобилния колос Макото Учида

ProPilot Assist

Най-новата версия на ProPilot Assist на Nissan включва усъвършенствана продуктивност и динамичност на шофиране, както и опцията системата да употребява навигацията на автомобила за превантивното превключване на по-ниски скорости при доближаване към излаз за автомагистрала да вземем за пример или кръстовище.

По думите на Анди Кристенсен, старши управител на техническия център за Северна Америка, системата работи, като привежда данни от навигационни карти, което разрешава по-добро прогнозиране на пътя.

Системата въпреки всичко остава по-малко усъвършенствана от тези за подкрепяне на лидера Autopilot на Tesla и Super Cruise на General Motors.

Шофьорите към момента би трябвало да държат ръцете си върху кормилото и да обръщат внимание на пътя когато и да е. ProPilot Assist може да управлява скоростта на автомобила по отношение на трафика. Системата стопира и форсира без никакъв принос от лидера, стига технологията да преценя, че спирачният път е по-малко от 30 секунди.
 Снимка 483819
Източник:

Продажби

След върховите продажби на над 400 000 броя в Съединени американски щати за две следващи години, продажбите на Rogue понижиха с 15% през 2019 година. Кросоувърът представляваше 26% от вътрешните продажби на компанията през предходната година, които като цяло паднаха с 9,9%.

Nissan към момента не е оповестил цени за Rogue 2021. Началните цени за настоящото транспортно средство варират от към 23 000 до 32 000 $.

Моделите Rogue ще продължат да се оферират общоприетоо с 2,5-литров редови четирицилиндров мотор, с 181 конски сили.

Rogue се създава за американските и канадските пазари в заводите в Смирна, Тенеси и Кюшу, Япония.
 Снимка 483820
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР