Nissan обяви, че в Япония са започнали продажбите на новия електрифициран компактен

...
Nissan обяви, че в Япония са започнали
продажбите на новия електрифициран
компактен
Коментари Харесай

Новият електрифициран Nissan Kicks тръгна в Япония

Nissan разгласи, че в Япония са започнали продажбите на новия електрифициран компактен SUV модел Kicks. С изменен дизайн на екстериора и интериора, и редица технологични новости, моделът стандартно е оборудван с международно отличената задвижваща система e-POWER, както и със системата за полуавтономно управление ProPILOT.

e-POWER системата на новия Nissan Kicks обещава изцяло електрическо задвижване на колелата на автомобила, като необходимата за това електрическа енергия се генерира от компактен двигател с вътрешно горене.

Интегрираната на борда на Nissan Kicks e-POWER батерия е с потенциал от 1.57 kWh, а двигателят с вътрешно горене е 1.2-литров, трицилиндров. Общата оптималната мощност на задвижващата система на автомобила е 130 конски сили, а въртящият миг е 260 Нм.

Всеки един от представителите на Kicks е екипиран също по този начин със SOS бутон за връзка с спешна помощ, умна система за автоматично задействане на спирачната система при положение на заплаха, специални Zero Gravity ергономични седалки и други.

Новият Nissan Kicks, товарното поделение на който е с съдържимост от 423 литра, е наличен за поръчка в 13 цветови разновидността, както и в четири двуцветни.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР