Nissan Navara със сигурност не е първият модел, който ви

...
Nissan Navara със сигурност не е първият модел, който ви
Коментари Харесай

Nissan Navara получи двигател от GT-R и 1000 конски сили

Nissan Navara сигурно не е първият модел, който ви идва на разум когато стане въпрос за дрифт автомобил, само че пък за състезателя Стив Багси, явно това е точно по този начин. Заедно с английската компания SB Motorsport демонстрираха забавен план въз основата на пикапа, който е получил съществени промени, както под капака, по този начин и в своята визия.
`Nissan

На първо време можем да забележим повсеместен бодикит включващ друга ризница, по-широки арки на калниците, нови прагове, спойлер над товарната част и други детайли подобряващи аеродинамиката. Освен спонсорските лепенки, пикапът е получил и камуфлажна багра в мрачно сив цвят.
`Nissan

По-интересното, обаче се крие под капака, където се крие прочут мотор от Nissan GT-R. Той е с размер от 4.1 литра и дружно с две турбини генерира 1000 конски сили. Моторът е куплиран със особено създадена автоматизирана трансмисия с двоен съединител. Задвижването се предава към четирите колела.
`Nissan

Освен моторът, окачването и някои детайли по рамата също са взети от Nissan GT-R или са усъвършенствани с съставни елементи за японското спортно купе. Амортисьорите са дело на KW, а хидравлична система за покачване е направена от HLS. Спирачките са RC6 начело и RC4 откъм гърба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР