Nissan GT-R R35 бе представен през вече далечната 2007 година

...
Nissan GT-R R35 бе представен през вече далечната 2007 година
Коментари Харесай

Следващият Nissan GT-R няма да е много по-различен от настоящия

Nissan GT-R R35 бе показан през към този момент далечната 2007 година и въпреки да е обичан модел на милиони хора, то 14 години произвеждане въпреки всичко ни демонстрираха съвсем всичко, което може да се чака. Или най-малко по този начин смятахме. Изглежда, че от Nissan са на друго мнение и възнамеряват да пренесат част от към този момент одобрените техники в идващото потомство на модела.
 Следващият Nissan GT-R няма да е доста по-различен от сегашния

Според източници, осведомени с проектите на японската марка, идващото потомство на Nissan GT-R няма да се разграничава изключително с актуалното или най-малко щом се отнася до механичната част. Очаква се GT-R R36 да споделя същия 3.8-литров V6 с две турбини, като се чака мощността му да бъде увеличена до към 600 конски сили.

 Следващият Nissan GT-R няма да е доста по-различен от сегашния

Очаква се GT-R да не разчита на електромотори за своето задвижване, което въпреки да се харесва на огромна част от почитателите, слага под въпрос допускането на модела до Европа с все по-строгите правила за колите. Очаква се GT-R R35 да завърши справедливо своя живот през 2022 година, а през 2023 да забележим и дълго чакания Nissan GT-R R36.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР