Нискотарифната авиокомпания Ryanair обяви, че пусна портфейл за пътуване COVID-19,

...
Нискотарифната авиокомпания Ryanair обяви, че пусна портфейл за пътуване COVID-19,
Коментари Харесай

Ryanair пуска COVID-19 сертификационен портфейл

Нискотарифната самолетна компания Ryanair разгласи, че пусна портфейл за пътешестване COVID-19, който е наличен в приложението Ryanair. Там клиентите ще могат да качват своите негативни PCR проби, документи за имунизация против COVID-19 и други документи, свързани с вируса, които може да са нужни за пътешестване в Европейски Съюз това лято.

Така всички Коронавирус пътни документи ще бъдат събрани на едно място в Ryanair Covid Certificate Wallet, което цели да облекчи прекосяването през летищата. Нововъведението се прави изпреварващо, защото надали до лятото Брюксел ще е подготвен с единна политика във връзка с имунизационните документи. Или признаването им ще се взема решение главно на двустранно равнище.

За документите упорстват главно туристическите страни отпред с Гърция, като допускането в дадена страна без направена ваксина, ще е трета спомагателна алтернатива към актуалните две - негативен PCR и карантина.
Авиация на ръба на нервна рецесия
" Много клиенти на Ryanair ще вземат първия си отпуск след повече от година, придържайки се към новите рекомендации за пътешестване и този портфейл им разрешава да съхраняват всички свои Коронавирус документи на един място, свеждайки само че нула паниката с документите на хартия, за които да се притеснявате ", разяснява Дара Бранди, маркетинг шеф на компанията.

Авиацията е един от най-сериозно потърпевшите браншове по време на тази пандемия, като нискотарифните превозвачи са в още по-незавидна позиция, защото не получиха финансови инжекции от страните за разлика от обичайните си съперници. Ирландската компания е измежду най-яростните съперници на тази процедура, защото позицията й е, че тя ще изкриви трагично пазара на полетите.

Към момента нискотарифните авиопрезовачи са извънредно дейни в маркетинговите си тактики за привличане на пасажери.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР