Ниско ниво на информираност или високи ниво на некомпетеност е

...
Ниско ниво на информираност или високи ниво на некомпетеност е
Коментари Харесай

Иван Иванов: Ниско ниво на информираност или високо ниво на некомпетеност е упрекът на премиера Петков

Ниско равнище на осведоменост или високи равнище на некомпетеност е упрекът на премиера Петков към КЕВР за повдигането на цените на тока в първия ден от стъпването на кабинета Петков. Това сподели доцент Иван Иванов ръководител на КЕВР. 

По думи на Иванов, КЕВР постоянно се е отличавала с политическата, финансова и корпоративна самостоятелност и по този начин е било 22 години. Докато за първи път държавно управление оказва напън върху органа и Иван Иванов го намира за неуместно. 
Председателят на КЕВР чака поевтиняване на тока напролет, чака глоба от Европейски Съюз
Поевтиняване на електрическата енергия напролет, тъй като има огромно произвеждане на електрическа енергия от водните централи - това чака пред...
Прочети повече
КЕВР действа по структуриран метод и решението да се вдигне цените на тока е решено още през ноември 2021 година Комуникирано е с другите комисии по какъв начин да се случи това и по кое време с нужните регулаторни принадлежности, добавя още ръководителят на КЕВР.

КЕВР не саботира държавното управление, тъй като въпреки и да е комплициран мораториум на цената на тока с потребителите на електрическа енергия и топлинна сила, то цената на природния газ ще продължава да се актуализира всеки месец.

За Иван Иванов мораториумът нанася тежка вреда на жителите, а също по този начин е смачкал и положителното решение на КЕВР. Защото цената на бита, съгласно Иван Иванов, щяла да нарастне единствено с 1 %, а на цялостната топлинна сила единствено с 3%.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР