Ниският стандарт на живот често е резултат от неспособността за

...
Ниският стандарт на живот често е резултат от неспособността за
Коментари Харесай

Ето 4 прости финансови правила как да натрупате пари

Ниският стандарт на живот постоянно е резултат от неспособността за вярно ръководство на средствата. Съществуват четири финансови правила, които постоянно е потребно да имате поради:

1. Трябва да харчите по-малко, в сравнение с печелите. Живейте съгласно опциите си. Когато разноските надвишават приходите, става належащо да задлъжнеете. И това е пътят към бедността.

2. Необходим е финансов запас . Особено в сложни моменти. Отделете укритие, с цел да имате постоянно пари за непредвидени разноски. Да живееш от заплата от заплата, оцелявайки в края на месеца, е същинска прекаленост.

3. Преди да купите, е значимо да вземете поради освен цената на продукта, само че и разноските за неговата поддръжка. Някои неща изискват специфична деликатна грижа, поправки, усъвършенствания - това са бъдещи разноски, които се абонирате, когато купувате такова нещо. Пресметнете ги авансово и ги съпоставете с вашите благоприятни условия, като имате поради предписание номер 1. 4. Заемите са последна мярка. Струва си да получите заем в три случая: за закупуване на жилище, за вложение в бизнес, който ще носи приходи, и за лекуване. Купуването на автомобил на заем е целесъобразно, в случай че ви оказва помощ да печелите пари. Същото важи
Всичко за Вашата сватба
и за закупуването на съоръжение. В други случаи се пробвайте да се задоволите със личните си спестявания. Не вземайте заем за отдих и развлечения, сватби, домакинска техника, облекла. И в случай че към този момент сте взели заем, то не вземайте втори, до момента в който не се справите с първия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg