Нищо трагично и драматично не е станало. Дай Боже на

...
Нищо трагично и драматично не е станало. Дай Боже на
Коментари Харесай

Проф. Кантарджиев: Някой настъпи мотиката. Ама много яко

„ Нищо трагично и трагично не е станало. Дай Боже на всеки по този начин да го изпратят. Молбата ми е – сътрудниците към този момент демонстрираха своето отношение. Не бива да се основават проблеми на министерството. Там кипи законотворчество. “

Това сподели проф. Тодор Кантарджиев по Българска национална телевизия. По време не цялото си изявление, той не скри сарказма си към служебния министър Стойчо Кацаров.

„ С един сътрудник се срещам и му крещя на подбив: „ Сега ще излизаме ли отпуска или няма да излизаме? “. Вижте в този момент какви страшни работи стават в министерството. Какви съветници има? Да ти дават ум да търсиш „ махна “ на предходните. Хората си завиждат, бе. Никакъв подвиг не е показал министър Кацаров. Той беше в държавното управление на Иван Костов като зам.-министър.

От тогава израсна в региона на пациентската активност. Имам позитивно отношение към пациентски организации. Защо не се вкара специалност-пациент за някои лекари, които дълги години са се отдали на пациенти. Малко съм запазен като видя доктор да показва пациентски организации. Аз съм си аз, аз съм си доктор, в този момент ще видя с какво ще се занимавам. Поканиха ме, благодаря им. След време ще реша.

Настана такова време, че в случай че не си застрашен с премахване, значи си никой. Някой настъпи мотиката. Ама доста крепко. Важно е да не повтори. Че при нас нормално не минава с едно настъпване.

Трябва да се акцентира на имунизацията. Трябва да са по 50 000 дневно. Правилно се насочиха към възрастни и мъчно преносими. “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР