Нищо по-различно към днешна дата няма на нашата граница. Българските

...
Нищо по-различно към днешна дата няма на нашата граница. Българските
Коментари Харесай

Бойко Борисов: На нашата граница миграцията е нулева

Нищо по-различно към днешна дата няма на нашата граница. Българските жители да са спокойни, имаме нулева миграция. Това сподели министър председателят Бойко Борисов в Пловдив, съобщи кореспондентът на БГНЕС от града под тепетата.

Всеки, който се прави на огромен пехливанин и споделя „ ние, войска, артилерия, автомати ” – няма естествен човек, който да позволи да се работи против дами, деца със мощ. Защото филантропичната рецесия е ужасна, тези хора бягат от напън, продължи Борисов.

Той сподели, че големи парични средства сега се пренасочват към Червения полумесец, с цел да може Турция да се оправи с рецесията. Ние би трябвало да създадем всичко допустимо – в сряда, четвъртък, най-късно, да захраним Турция с нужните средства и да си ги одобряват още веднъж (бежанците) и да се грижат за тях, сподели Борисов.

Подготвям една огромна среща в България, анонсира министър председателят, само че отхвърли да заяви детайлности. В понеделник ще отида с президента Ердоган да договоря и неговите условия. Но в идващите дни ще ви кажа какви неща ще създадем тук в България, с цел да решим продължително този развой – с връщането на мигрантите, с военните дейности в Сирия, и с намесата на НАТО, добави още Бойко Борисов пред публицистите.

Днес Борисов е в Пловдив, където организира среща с управлението и последователи на “Ботев ”. В четвъртък държавното управление реши да даде 25 млн. лв. за спортната база на клуба. Преди това той отиде и на стадион „ Локомотив “ за среща с управлението и почитатели на тима и напомни, че за реорганизация на стадиона и на спортната база на клуба пък отиват 12 млн. лв.. Общо за двете спортни уреди ще бъдат дадени 37 млн. лв.. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР