Нищо от това, което говори премиерът Петков, не е вярно,

...
Нищо от това, което говори премиерът Петков, не е вярно,
Коментари Харесай

Александър Сиди: Кирил Петков е предобрил с козунака на жена си и говори глупости по цял ден

Нищо от това, което приказва министър председателят Петков, не е правилно, в това число и по тематиката „ Македония “. Г-н Петков е предобрил е с козунака на жена си и приказва нелепости по през целия ден. Живее в успореден свят. Така разяснява пред БТВ Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация във връзка вчерашното изказване на министър-председателя, че съветски сътрудници са работили против връзките ни със Северна Македония.

„ Това, което прави министър председателят - приказва за положителни вести и загатва за повдигане на ветото на България върху започването на договаряния за участие на Северна Македония в Европейския съюз, е доста по-тежко от всичко, което всички останали вършат. “, добави той.

 Александър Сиди не вижда никакъв прогрес в връзките и добави, че македонските оферти не са по-различни от тези преди три години.

„ Това, което ни оферират македонците, е същото като преди три години, когато поеха ангажимент да подпишат протоколите с българските условия, а и до момента не са ги подписали. Това, че ще ги подпишат в този момент, ни се показва за прогрес. Няма никакъв прогрес – нито във връзка с историята, нито във връзка с стопанската система “, безапелационен е той.

По думите му в Северна Македония несъмнено има съветското въздействие. Но в случай че някой на запад приказва за съветско влияене в Северна Македония, би трябвало да излезе и да се извини за вкарване на " троянски кон " в НАТО.

„ Нека да изкореним съветското въздействие и македонизмът от Северна Македония и тогава Северна Македония да влезе в Европейския съюз. Но господин Петков явно е заречен някому, натискът е явен за всички. Българският народ ще го смъкна сега, в който тръгне да прави такова нещо. Това ще е изменничество и ще му коства поста и кариерата “, акцентира Сиди.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР