Нищо от това, което чух в записите, не е нормално,

...
Нищо от това, което чух в записите, не е нормално,
Коментари Харесай

Деница Сачева: Казаното от Кирил и Асен в записите е скандално и обидно

" Нищо от това, което чух в записите, не е обикновено ", съобщи депутатът от ПГ на ГЕРБ
Болни мечти, болшевизъм, корист с властта за персонални цели, липса на обикновена човешка нравственос. Нищо от това, което чух в записите, не е обикновено. А не дребна част от разказаното в него е и неистина. Това написа депутатът от ПГ на ГЕРБ Деница Сачева във връзка на скандалните записи, които бяха публикувани през вчерашния ден.

Ето какво още написа Сачева:

Казаното от Кирил и Асен е скандално и обидно за:

1. Жените. Представени като плачливи и нерешителни. За партия, която в никакъв случай на основни позиции не номинира дами, евентуално това е естествен стандарт. Но за дамите от ГЕРБ – не са познали.

2. Демократична България. Представени като интелектуални маргинали, към които Политическа партия нямало смисъл да се причисляват, тъй като като гледали залата и те им се виждали малко, а пък левите повече. Затова решили да намигат към гласоподавателите с леви убеждения.

3. Румен Радев. Представен като човек, който прави но – бала с изборите. И освен. Цялата машина работила за тях. За какво приказват в действителност Кирил и Асен?

4. Държавната администрация и хората, работещи в районните структури из цялата страна. Хиляди хора трябвало да бъдат уволнени до крайник. Дори и нелегално. Заиграването с лявото очевидно е отишло чак до болшевизъм. Няма хора - няма проблем. Между другото, в случай че кастингът на новите шефове на организации ще е като този с напусналите Има Такъв Народ - хайде, няма потребност!

5. Министерство на вътрешните работи. Представено като инструмент за правене на избори. Трябва да вършим локални избори с наше Министерство на вътрешните работи, споделя Асен Василев.

6. Посолствата. Които и да са те. Представени като подмолни играчи и определящи шефовете на служби у нас.
https://www.facebook.com/denitsa.sacheva/posts/pfbid0t4wFLQgSZBGKVEsMcfYVxdQw4A3F8kgLhJsAf4XUouht685VU4VFBPSE7yLKbPpLl
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР