НИЩО, НИЕ ЩЕ ИМАМЕ 121 ДЕПУТАТИ В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ“ ИЛИ

...
НИЩО, НИЕ ЩЕ ИМАМЕ 121 ДЕПУТАТИ В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ“ ИЛИ
Коментари Харесай

Венци Мицов: Откак се помня съм ненавиждал най-много комсомолците...

„ НИЩО, НИЕ ЩЕ ИМАМЕ 121 ДЕПУТАТИ В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ “ ИЛИ КАК КРАСИВО-УМНИТЕ ОТ ОНАЯ ФРАЗА НА ДЪРЕВА съдебна експертиза ОКАЗАХА САМО КРАСИВИ, НО НЕ И УМНИ...

Откак се помня съм ненавиждал най-вече комсомолците...

Няма по какъв начин да не е по този начин, тъй като живях съвсем 18 цялостни години в изискванията на социализъм и тирания. И доста добре си припомням, че тогава имаше всякакви книги, като „ справочник на агитатора/пропагандатора “, които учеха бъдещите кариеристи в партията по какъв начин да показват всяко нещо на света като уместно за политическата ни теория.

Пример – имам разстройство – отговорен е Джими Картър.

Втори образец – ние имаме атомни бомби, но единствено тъй като те първи имаха и в случай че ние хвърлим бомби, това е заслужено, а в случай че те хвърлят – това е нападателният империализъм.

Именно фактът, че ненавиждам комсомолците с техните мазни усмивчици, суха външност и дарба да показват всяко нещо на света като такова, което ги устройва идеологически в никакъв случай не съм харесвал по този начин наречената модерна градска десница.

Причините – те са тъкмо това, което през 1985 година беше комсомолът. Само че нямат репресивната му машина. Биха желали да я имат, само че, за моя наслада я нямат.

Днес чувам жалките комсомолци от ППДБ. И си мисля – чели ли са този справочник на пропагандатора от 1985 година или по този начин им идва... Примерно от родата, която е била с високи постове в йерархията на Българска комунистическа партия (евала, Васко Терзиев, евала Христо Иванов, евала който още там се сети).

Слушам и виждам през днешния ден Киро Сорбоната по БТВ и военачалник Наско по Българска национална телевизия. И двамата се оплитат в безумие, тъй като се пробват да убедят гледащите ги, че те са прави и че всичко е нагласено да ги прецака по пътя към битката с MAFIQTA.

И се възнамерявам. Последните дни следях много прецизно осведомителния поток.

Първо беше – ние няма да вършим държавно управление с ГЕРБ, в случай че Габриел е по едно и също време външен министър и министър председател. Що? Щото желаеме гласът ни да се чува.

После обаче споделиха – но ще създадем, тя госпожа Габриел е добра, ние с нея работим добре.

А след това – Габриел е красивото лице на MAFIQTA.

А през днешния ден военачалник Атанасов промърмори, че май не е координирано това за лицето на MAFIQTA с него. Демек, май не считат по този начин...

И в последна сметка аз разбрах следното. Поправете ме, в случай че бъркам.

Преговаряха. Осраха се до уши. Развалиха държавното управление. Отиват на избори....

И викат – то на тия избори май ще е някакъв сходен резултата и те другите са LO6I, само че ние отново ще преговаряме с тях за държавно управление, щото, нали, другояче PUTIN IDE!!!

Прощавайте, драги гласоподаватели на соевите дементи, но вие или нямате никаква дарба за сериозно мислене...

Или Дърева не е била права, като ви е нарекла „ красиво-умни “ и вие сте единствено красиви, изключително Иво Мирчев, Божи и генера Наско.

Но не това ме въодушеви да напиша тоя пост. Вдъхнови ме нашият харвардски корифей от Али Експрес Кирил Петков.

И ме въодушеви неговата титанична мисъл, че ще се борят да завоюват 121 места в идващия парламент.

И в този момент тук е момента да кажем няколко думи.

Никога, дублирам, НИКОГА няма да спечелите 121 места в Народното събрание.

Няма как  да спечелите, когато всичките ви акции от 2013 насам бяха хем изпълнени с молби от вида „ елате не площада “, хем се разграничаваха от всички. Така да вземем за пример DANCE WITH ME посредством някои от лицата си гонеше протестиращите от предходната зима, щото били КОМОНИЗДИ.

Така по време на митингите през 2020 едните бяха на Ларгото, а другите се разграничаваха и стояха на Орлов мост.

Аз нямам пропуснат митинг (голям) от 1989 година насам. И доживях един водач на Политическа партия „ Пирин не е тутманик “ през 2013 да ми вика – „ Какво правиш тука бе, политически мъртвец и KOMONIZD ”.

Господин Кире, няма да имате в никакъв случай 121 депутати, тъй като сте си такива. Комсомолци. От-до. Самовлюбени, параноични, самодостатъчни, обединени към няколко кръжеца и няколко НПО-та, живеещи в балон.

И оттова нататък просто спрете да вършиме две неща:

а) да лъжете (никога с ГЕРБ, те са злото)

б) да се вършиме на носители на експертиза – видяхме ви и специалистите (здравейте, аз съм Наско) и концепциите...аз персонално си потеглих от една среща с екипа ви, откакто обяснихте малоумните си хрумвания по какъв начин си представяте развиването на българската просвета посредством закриване на държавните културни институти...

Ако в миналото тия метастази на раковото заболяване на българската политика се гътнат-  приказвам за по този начин наречената красиво-умна градска десница – то може би ще се появи някой непокътнат индивид. Някой индивид, базирал съществуването си не към повторение на публикации от соевата преса, а на същинска експертиза – и в културата и в образованието и във всичко останало.

Сега нещо за ГЕРБ. Бях отписал ГЕРБ изцяло. През 2020 споделих, че това е техният край...

Грешал съм. Грешал съм и за Пеевски. Старите играчи се оказаха много по-хитри от комсомола.

Но по този начин беше и едно време. При комунизма комсомолците се напиняха, само че старите партийни куки постоянно побеждаваха и всичко приключваше.

Така е и в този момент. Бойко стартира да наподобява своеволен симпатяга на фона на нелепите ППДБ, като всички май забравихме първия мандат на ГЕРБ с всичките му там репресивни способи, тотална запушалка върху медии, подслушвания, цецомобили и сходни.

И с това приключвам. Живеем във време на война. До нас, напълно близо, падат бомби.

У нас бомби падат САМО В ПИК, само че единственото, което в никакъв случай няма да схвана е следното...

Уважаеми гласоподаватели, толкоз ли сте тъпи, че да вярвате към момента на комсомола?

Поне четете ли стратегиите на тия, за които гласувате?

Май това е всичко. Казват, че политиката била тресавище...

Не е. Или най-малко не би трябвало да е. В тресавище я трансфораха тези, в които бяхте подготвени да се закълнете.

А в този момент отворете прозореца и пуснете въздуха вкъщи. И запомете – още веднъж ще имате същата коалиция след няколко месеца. Няма никакъв късмет за друго.

А в този момент, откакто осмислите тая мисъл, може да отидете и да си сипете едно малко за мое здраве!

Лек ден!!!


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР