Нищо не става от тези досега! И трябва да бъдат

...
Нищо не става от тези досега! И трябва да бъдат
Коментари Харесай

Полк. Николай Марков: Нищо не става от тези досега! И трябва да бъдат почистени

„ Нищо не става от тези до момента! И би трябвало да бъдат почистени. Атанас Атанасов, който до ден сегашен (от 30 години) е сламения човек на Костов във властта, нито схваща от система за национална сигурност, нито от нейното стабилно ръководство. “ Това написа във фейсбук полк. Николай Марков.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Надявам се, че всички към този момент разбрахте голата истина!

А тя се знае от доста години и от прекомерно доста хора. Атанас Атанасов, който до ден сегашен (от 30 години) е сламения човек на Костов във властта, нито схваща от система за национална сигурност, нито от нейното стабилно ръководство. Костова калинка, нищо повече! За страдание и самият Костов се трансформира против доста пари в бойкова калинка, само че това е друга тематика, значима.

Нищо не става от тези до момента! И би трябвало да бъдат почистени.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

„ Това, което става към Министерство на вътрешните работи и в организация „ Митници “ е многофункционално интензивно мероприятие, проведено предизборно за компрометиране на политическия съперник. “
Това разгласи съпредседателят ПП-ДБ Атанас Атанасов, напомня SafeNews.

Той направи паралел с сходно „ мероприятие “ преди локалните избори, когато „ още веднъж ДАНС го спретнаха, с цел да компрометират машинното гласоподаване “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР