Нищо не се случва в цели сектори и има неработещи

...
Нищо не се случва в цели сектори и има неработещи
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ няма да свали кабинета, но няма да си заравяме главата в пясъка за нещата, които не вървят

Нищо не се случва в цели браншове и има неработещи министри. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Всяка вечер си приказвам с Николай Денков и му споделям къде са пропуските. Казвам ги на всички. При гласоподаване на избор на съмнение, ще подкрепим държавното управление в зала, само че не може да си заравяме главата в пясъка за нещата, които не вървят. Критичен съм, с цел да се употребява времето и да работим още по-добре ”, разяснява той. И бе безапелационен, че ГЕРБ няма да е партията, която ще смъкна кабинета.

Щом блокадите на Автомагистрала „ Тракия ” остават, макар подписаното и гласувано съглашение с енергетиците, очевидно има някакво съмнение, счита още водачът на ГЕРБ.

„ Затова през днешния ден е доста значимо гласуването на Закона за енергетиката в Народното събрание. Държа това, което сме подписали, да бъде изпълнено. В момента имаме една доста мощна работеща законодателна власт. Всичко, което се е случило с Украйна, мина първо през Народното събрание. В енергетиката по същия метод, за правосъдната промяна - също ”, разясни Бойко Борисов.

По думите му, в случай че работи добре, държавното управление може да изкара цялостен мандат.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР