Нищо не се е променило. В момента не можем да

...
Нищо не се е променило. В момента не можем да
Коментари Харесай

Доц. Кунчев: Стаден имунитет? Само трите Д-та ни спасяват

Нищо не се е трансформирало. В момента не можем да разчитаме на ваксина, а единствено на прословутите три " Д " -та на проф. Кантарджиев - дисциплинираност, отдалеченост, стерилизация, като потвърден способ против ковид. Това съобщи по време на визитата си в Пловдив доцент Ангел Кунчев, който през днешния ден показа резултатите от огромното изследване по метода ELISA, заяви trafficnews.bg.

" Циркулация на вируса има. Върнахме се на 70-80 души дневно ", съобщи той. Кунчев добави, че двете огнища в Доспат и Сърница са санирани. Работи се и по анулация на ограничаващите ограничения в шуменското село Изгрев. Доцентът изясни, че и отсега нататък ще се работи за бързо потушаване на огнищата. Спазването на ограниченията към този момент зависи от самосъзнанието на хората. Последните няколко образеца обаче демонстрират, че не може да се разчита на това, добави той.

“Да стартираме с господина, който при ясно изразени признаци отишъл да се лекува на чист въздух и в този момент бере душа, и минем през лекарката от Пирогов. Поклон пред нея, тъй като тя първа влезе в отделението като доброволец и заставам една седмица, без да излезе оттова. Свърши ужасно доста работа, само че държанието и в Кърджали бе безконтролно ", разяснява той. И моли жителите да търсят здравна помощ при ранни признаци, с цел да лимитират разпространяването на болестта и да предотвратят възможни затруднения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР