Нищо не може да попречи на Джиджи Хадид да изглежда

...
Нищо не може да попречи на Джиджи Хадид да изглежда
Коментари Харесай

Джиджи Хадид и новата ѝ фотосесия за Frankies Bikinis /снимки/

Нищо не може да попречи на Джиджи Хадид да наподобява зашеметяващо. Нито даже скорошната ѝ бременност и последвалото майчинство.
Явно 27-годишният супермодел знае това и не пропуща да го подсети на всички. При това посредством цяла серия спиращи дъха фотоси и видеоклипове за стилната марка Frankies Bikinis.
Джиджи е рекламно лице на новата линия Gigi x Frankies Bikinis на емблематичната марка. И освен това - тя персонално взе участие в основаването на дизайна ѝ дружно с дългогодишната си другарка Франческа Айело, която е създател и изобретателен шеф на Frankies Bikinis.
Двете девойки са израснали дружно, прекарвайки огромната част от свободното си време из безкрайните плажни линии на Малибу - което е основало и скрепило другарството им. Това излиза наяве от личните им откровения в Instagram, както и от красивите, носещи чувство за лято видеоклипове, посредством които отдават респект на другарството. Облечени, несъмнено, в бански.
Милиона почитатели на Frankies Bikini в Instagram съумяха да се насладят на красивите фотоси на Джиджи - в нищожни бански костюми, които в действителност оставят малко на въображението.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР