Нищо не ме изненадва. Бих казал, че този случай ме

...
Нищо не ме изненадва. Бих казал, че този случай ме
Коментари Харесай

Случващото се в МВР ме отвращава, заяви бивш министър на вътрешните работи

" Нищо не ме изненадва. Бих споделил, че този случай ме отвращава, тъй като е извънредно противен и метода, по който се използва в политически проект, ще направи нещата още по-грозни в близко бъдеще ", съобщи в " Денят стартира " някогашният министър на вътрешните работи Емануил Йорданов.

" Мисля, че основният секретар и министърът ще бъдат изтеглени на назад във времето, а на челен ще пристигна политическото говорене и злоупотребата с обстоятелства и данни, тъй като аз първи път виждам, да се изнесе протокола от разпит на очевидец с неогласена идентичност. И то е изнесен в подобен тип, че допуска умерено боравене с него. Това не е взето по инцидентен метод. Това не е да си минавал инцидентно и да снимаш телефона си. Това е изнесено целеустремено и прокуратурата би следвало да даде отговор кой и по какъв начин е изнесъл този протокол, тъй като другояче ще ни проглушат ушите по какъв начин проверяващият прокурор не давал позволение за разгласяване на информация от досъдебното произвеждане ".

Според него една сходна " мръсна история " е в положение да понижи изборната интензивност.

" Да демотивира доста хора, които не са сигурни желаят или не желаят да гласоподават в сегашния миг. Така, че всички, които имат интерес към занижена изборна актвиност ще завоюват ".

Вижте целия диалог във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР