Нищо не е загубено, вратата е отворена, обяви във Вълчидол

...
Нищо не е загубено, вратата е отворена, обяви във Вълчидол
Коментари Харесай

Борисов след отказа на Петков и Василев: Вратата е отворена, нищо не е загубено

Нищо не е изгубено, вратата е отворена, разгласи във Вълчидол водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар на отхвърли на " Продължаваме Промяната " да седнат на масата за договаряния за ново държавно управление.

" Разбирам, че им е комфортно да ни приписват " Възраждане " - те си имат своите достолепия. Но за разлика от Кирил Петков и Асен Василев, които настояват, че няма значение какво споделят посолствата, аз се преценявам какво споделят нашите европейски сътрудници - за тях най-важната тематика е войната в Украйна ", посочи Борисов.

Лидерът на ГЕРБ се зарече, че контактната им група ще отиде при всички партии, в това число и при Движение за права и свободи.

" Предлагам водачите да се дръпнем, с цел да може контактните групи да работят по-лесно - за подбуден път прикани Борисов.

Аз се надявам, че разсъдъкът ще надделее. Всички сме правили неточности, по тази причина в нашата вяра има и амнистия. Оптимист съм, дано да обърнем внимание на хората ", съобщи още той.

И добави:

" Промяната " отхвърлиха коалиция и от всичко, което сътвориха, това им е най-хубавият вид и аз безусловно ги разбирам. Да кажа, че или не са ни разбрали, или се вършат, че не са...

Ние нито предлагаме коалиция, нито предлагаме каквато и да е форма на другарство отвън това, което е потребно за страната. Нищо не е изгубено. "

Според него изборите са посочили, че народът е споделил " Да " на ГЕРБ.

" Народът демонстрира, че желае да сме рационални по значимите за хора тематики. Нашата пъпна шнур е обвързвана с евроатлантическите сътрудници ", сподели още Борисов.

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР