Нищо не е вечно, а в това напоследък се убеждава

...
Нищо не е вечно, а в това напоследък се убеждава
Коментари Харесай

Нова раздяла за Диона: Певицата скъса с гаджето си! Той описа раздялата с песен

Нищо не е постоянно, а в това в последно време се убеждава все по-често певицата Диона. След раздялата ѝ с Галин, стана ясно, че тя е претърпяла и друга разлъка - с рапъра Торино, с който бяха двойка.

Припомняме ви, че са връзката на двамата стана ясно през декември, като и Диона, и Торино разгласиха постоянно фотоси и сторита, на които са дружно. Вече няма и диря от тях в Instagram, както и от мега сладките им клипчета в TikTok. Двамата към този момент даже не се следват в обществените мрежи. 

Виж още: Константин и Надя очароваха всички в мрежата: " С обич на върха "

Самата Диона в Instagram направи забавен коментар за разбирането ѝ на любовта. " Ако е същинска любовта, ще устои на всяко тестване и ще пребъде. Ако не, ще си проличи и ще бъде изместена от ползи, песни, пари, лайкове и всички други сходни ", съобщи тя. 

Виж още: Тони Стораро разяснява абсурда с Емрах, който кара без брошура

Диона показа, че последната ария на Торино и Пашата е с неин текст. " Те няма да ви го кажат, само че и кантото е мое. Подарила съм я и се веселя, че има две мои песни в тренда. Пък те дано ме атакуват за направеното от мен положително, с чисто сърце ", показа още тя. 

Виж още: Св. Валентин или Трифон Зарезан? Венета Райкова реши алтернативата по добър метод, поглези се с дарове

В Instagram пък Торино пусна стоп кадър от клипа на песента и постави част от припева ѝ. " Класата, Класата, Баккара Руж, рокля Chanel и змийски ботуш. Предатели доста, доверие малко, лоялна била си, само че единствено за малко. "

Виж още: Какво се случва с Галя след Капките? Певицата наруши мълчанието си и стресна почитателите си

Причината за раздялата не е ясна, въпреки че от споделеното от Торино оставаме с усещане, че той упреква Диона. Тя пък от своя страна е безапелационна - в никакъв случай не е изневерявала през живота си.

Изображение: https://www.instagram.com/diona_alpha/
https://www.instagram.com/torinolatino/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР