Нищо не е било наред, нищо не е било договорено.

...
Нищо не е било наред, нищо не е било договорено.
Коментари Харесай

Симов: Голямата грешка на Бойко Борисов е, че извади партиен премиер

" Нищо не е било наред, нищо не е било контрактувано. Минаваха анализатор след анализатор, които споделяха - Бойко Борисов към този момент няма неверен ход. Всички ще му се молят да вземат участие в ръководство с него. Е не, не е по този начин ", това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия Александър Симов от Българска социалистическа партия.

" Българска социалистическа партия още от април 2021 година, когато бяха първите избори след епохата Бойко Борисов сме за това да има постоянно ръководство с съответна стратегия, която да реши проблемите които се натрупват и виждаме, че те са станало големи. И поради това нашата кардинална позиция е била - участваме в диалози, с цел да забележим какво е допустимо да се реализира като ръководство. Особено в този момент, след последните избори беше ясно, че единствено през разговора и единствено през основаването и единствено през основаването на някакво експертно държавно управление може да се решат някои проблеми преди да отидем на нови избори ", сподели Симов.

" И поради това започнахме присъединяване си в диалозите. Не сме се договаряли за постове, не сме се договаряли за позиции. Искахме да приказваме за политика. Само че против Българска социалистическа партия излязоха партии, захласнати да надцакат една друга себе си. Както примерно огромната неточност на Бойко Борисов е, че извади партиен министър председател. В тази обстановка методът трябваше да бъде напълно друг. Сядат партиите, които желаят да приказват, виждат кои са общите полета и тогава се показва някаква експертна фигура и да кажем се поставя мандат на това държавно управление ", добави той.

" Да играем още веднъж в цирка на Слави Трифонов - излизаме в малкия екран и посочваме министър председател и държавно управление. За мен това е непроизводителен метод. Той се провали веднъж, ще се провали и повторно, най-малко съгласно мен ", съобщи Симов.

" Аз се надявам държавното управление на Мария Габриел да не мине. То е порочно заченато, сбъркано е в самото начало ", добави Симов, представен от " 24 часа ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР