Нищо лошо не се е случило. Ще гласуваме така, както

...
Нищо лошо не се е случило. Ще гласуваме така, както
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: ПП се държат истерично

Нищо неприятно не се е случило. Ще гласуваме по този начин, както обявихме и обещахме - всеки български жител ще може да избира дали да гласоподава с хартия, дали с машина.

Това разгласи пред камерата на БТВ ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова във връзка гласуваните промени в Изборния кодекс.

" Изпълнихме всичките си обещания. Заявленията, които би трябвало да се подадат, с цел да се открие изборна секция в чужбина, остават 40 на брой. Остана и регион " Чужбина ". Гласуването на машина ще се качва на флашка и ще се ревизира в ЦИК ", добави тя.

" Наблюдавахме една доста истерична реакция на сътрудниците от " Продължаваме промяната " (ПП) и те изобщо не слушаха какво се чете, като текстве в закона. Няма безусловно нищо, което да е излязло отвън обсега на закона. Това, което вършат от Политическа партия, е да нагнетяват напрежението. Те приказват, че се връща хартиената бюлетина, само че тя в никакъв случай не си е тръгвала, тъй като в секциите с под 300 гласоподаватели се гласоподава с бюлетина. Нищо не се е случило също така, че даваме право на избор на българските жители по какъв начин да гласоподават и пазиме демокрацията. При един спокоен звук и спор могат да се обсъдят всички текстове, само че най-вероятно ще забележим нова истерична реакция от Политическа партия ", приключи тя.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР