Нищо чудно напролет да изгрее при колегата си Виктор Ангелов

...
Нищо чудно напролет да изгрее при колегата си Виктор Ангелов
Коментари Харесай

Силвена Роу търси изява в NOVA

Нищо чудно през пролетта да изгрее при сътрудника си Виктор Ангелов в идния нов сезон на „ Хелс Китчън ”. По малкия екран към този момент текат реклами за кастинг за сезон 6 в Кухнята на пъкъла. По информация на „ Уикенд ” риалитито ще се завърне в ефир от февруари следващата година. Водещ по традиция ще бъде Виктор Ангелов, само че шоуто е отворено и за посетител звезди. Миналата година това бяха двамата кулинари, които по необявени до ден сегашен аргументи се разделиха с „ Местаршеф ” на Би Ти Ви – Андре Токев и Петър Михалчев. Веднага откакто в Би Ти Ви им демонстрираха вратата, Нова телевизия им даде поле за изява, с което рейтингът й удари тавана. Токев, Михалчев и Ангелов даже оповестиха, че имат нов общ план, по който работят.

Той щял да се излъчва през интернет платформи. Очаква се през идния сезон шоуто да отвори вратите си и за четвъртата огромна звезда, прогонена по незнайни аргументи от Би Ти Ви. Това е Силвена Роу. Атрактивната кулинарка към този момент повече от година дава недвусмислени сигнали, че има предпочитание да стане лице на Нова телевизия. През пролетта на 2022-а Би Ти Ви пусна авторското й предаване „ Моето звездно празненство ”, което обаче устоя единствено един сезон в ефирен ефир. След свалянето му Силвена се стараеше да бъде лоялна към досегашните си работодатели и да не се появява при конкуренцията. Когато обаче стана ясно, че няма да й дадат ефир за нов сезон на шоуто, нито ще я поканят да се завърне в „ Мастършеф ”, тя стартира да търси друго поле за изява.
Реклама
Логично, първата й спирка беше Нова телевизия. Готвачката се появи на празненство на канала, а в деня на балотажа (5 ноември) беше поканена при Лора Крумова, с цел да опише за новата си кулинарна книга. Това се случва за първи път в нейната кариера у нас. Откакто е нашумяла, Силвена гостува само в Би Ти Ви. Тя даже постоянно е казвала, че е „ момиче на Би Ти Ви ”. Имала е много оферти за работа в Нова, само че ги отказвала. Тази линия на държание към днешна дата към този момент не е настояща. Силвена демонстрира емфатичен интерес към работа в конкурентния канал, написа " Уикенд ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТАПромоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР