Нищо чудно да казват, че децата ни се дават отгоре!

...
Нищо чудно да казват, че децата ни се дават отгоре!
Коментари Харесай

Зодията, която ще чака бебе през 2020

Нищо чудно да споделят, че децата ни се дават от горната страна! Този небесен подарък се чака от някои, единствено няколко месеца, до момента в който други го чакат цялата втора половина от живота си.
И всички биха били подготвени да платят цената за това, даже до края на дните си да се радват на играчки и опаковките за бонбони, разпръснати из цялата къщата. Малцина са тези, които не биха се радвали да се чува детски смях, само че уви, тъкмо за тях, да станат родители е фантазия.
През 2020 година има един знак от Зодиака, за който настъпват огромни промени. Астролозите показаха зодията , която ще чака бебе в годината на Белия железен плъх.

Идната година ще даде на зодия Везни скъп подарък - децата. Много представители на знака ще станат родители за първи път и по тази причина те, несъмнено, са доста обезпокоени. Сега е моментът, да се почувствате свободни да помолите по-възрастните родственици за съвет и помощ. Някои Везни ще се нуждаят от помощ, след раждането. Може да се появи и следродилна меланхолия. Не губете кураж. Ето тук идват баби и дядовци, които ще поемат част от неприятностите, върху себе си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР