Ниша вляво съществува заради поведението на БСП. Тази ниша изисква

...
Ниша вляво съществува заради поведението на БСП. Тази ниша изисква
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Истинският нов ляв проект не е този на Мая Манолова

" Ниша вляво съществува поради държанието на Българска социалистическа партия. Тази ниша изисква политически план център-ляво, който не словоблудства с лява изразителност, а може да предложи необятен кръг с решения. Не го смесвайте безусловно с Мая Манолова. Тя има предпочитание да направи политически план въз основа на „ Изправи се “. Не мисля, че този план ще бъде същинският вляво. Смятам,че би трябвало по-сериозен план, който да формулира защо се бори, да вземе най-хубавото от Българска социалистическа партия без да кара никой да предава левицата и да наподобява цветарка ".

Това сподели в предаването " 120 минути " Татяна Дончева. Юристката и някогашен народен представител добави, че " не може да се продължава с един гол популизъм ".

Тя разяснява и прекрояването на пълномощията на КПКОНПИ. " Тя беше основана като бухалка, по тази причина се отнасям скептично към напъните на новите ръководещи. Това прекрояване няма да промени преторианците. Същите те ще работят срещу вас ", добави тя.

" Промените са безспорни нелепости, чиито създатели в никакъв случай не са пипали дело. Иска се да вършат арести отвън прокуратурата ли? Дотам се развихри КПКОНПИ. Още ми е съзнателно за едно ромче от Бургас. 10 години работело в Кипър, а по едно дело го бяха хванали с обвиняване за 150 лева Взеха му всичко, което имаше. После питаме – потикнахте ли го да краде, вместо да отиде да работи в Кипър ", сподели още Дончева и дефинира като „ социалистическа отживялост “ преследването на хора за противозаконни приходи.

" Вкарайте в пандиза хора с обстоятелства, а недейте да развявате закани и да ползвате правораздаването за чучело ", прикани пред водещия Златимир Йочев Дончева.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР