Нисан“-ът на съдия Мария Москова, с който тя и дъщеря

...
Нисан“-ът на съдия Мария Москова, с който тя и дъщеря
Коментари Харесай

СНИМКИ на джипа на съдия Москова: Ужасът и последните секунди живот са били…

„ Нисан “-ът на арбитър Мария Москова, с който тя и щерка й доктор Даниела Йорданова бяха пометени от потопа в Царево, преди малко бе засечен в морето, написа Флагман.бг. Водолазите, които са разполагаем на Кризисния щаб започнаха интервенция по оглед на място и изваждането на SUV-а на повърхността. Той е открит на дъното до Пристанището.

В последните дни морето стартира да се избистря и успокоява, а бурният прилив към този момент се отдръпна, заради което таванът на белия „ Juke “ е станал забележим.

Вода

При първичния оглед водолазите откриха, че и четирите му прозореца са отворени. Някои от новите серии коли имат защитни системи, които задействат автоматизирано втурване на стъклата при запълване на купето с вода. Вероятно това се е случило и с „ Нисан “-а на арбитър Москова.

Обсъждат се две версии за нещастието.

Едната е обвързвана с бърза реакция при рухването на моста и пропадането на автомобила в късото дере, отстоящо на неповече от 30-ина метра от морето. В тези 10-15 секунди, до момента в който течението носи автомобила към морето е допустимо те да са пробвали да излязат, отваряйки прозорците автоматизирано. Но не е било по силите им, тъй като водата мощно е нахлувала в купето и безусловно го е хвърлила в морето.

Счупени пръсти

От друга страна, източник от следствието описа, че при изваждането на телата на арбитър Мария Москова и доктор Даниела Йорданова, на 6 септември, ден след нещастието, главно усещане е направило положението на китките им.

Пръстите им са били счупени – допустимо е да са полагали свръхусилия да се спасят. Двете дами са изпаднали в суматоха при отнасянето на джипа към морето и са почнали да се борят за живота си. Възможно е да са изпаднали в суматоха и да се удавили преди автоматизираното отваряне на стъклата, а откакто това се е случило телата им да са изплували във водата.

По „ Нисан “-а има съществени провали в дясната половина, което демонстрира, че колата се е блъснала най-малко няколко пъти първо при пропадането, а след това при отнасянето от потопа.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР