NIS America обяви, че Killer7 ще излезе на компютри през

...
NIS America обяви, че Killer7 ще излезе на компютри през
Коментари Харесай

Култовата Killer7 излиза за РС през есента

NIS America разгласи, че Killer7 ще излезе на компютри през есента на 2018 година Killer7 е емблематично конзолно заглавие, основано от мрачното схващане на огромния създател Suda51 (Гоичи Суда) и именитите дизайнери Хироюки Кобаяши и Шинджи Миками. Играта в началото е издадена през 2005 година за Nintendo Gamecube като ексклузив.
В Killer7 играчите ще се потопи в мрачен свят на подземни убийци в приказка за възмездие като Харман Смит – човек, който се демонстрира като 7 смъртоносни персони в действителния свят и прочут като Killer7. Играчите ще поемат контрола над тези убийци, до момента в който преследват злокобния Кун Лан, с цел да спрат проекта му на международно владичество и да прекратят организацията му на смъртоносни самоубийствени атентатори, известни като Heaven Smile.

Самият геймплей е композиция от шутър от първо и трето лице.

С други думи, Suda51 се развихря.

районен съд портът, както нормално, идва с повече от десетилетие забавяне, само че в случай че не сте играли GameCube оригинала или PS2 версията, и той ще ви свърши работа. NIS America дава обещание оптимизация на играта за районен съд, въпреки да не споделя по какъв начин тъкмо ще наподобява тя.

Killer7 беше първата игра на Suda51, издадена отвън Япония. Той получи поляризирани оценки заради неконвенционалната си скица за надзор, линейния геймплей и комплекснсния ноар сюжет.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР