Нинова за Христо Иванов: Седеше в лодката пред Сарая, а

...
Нинова за Христо Иванов: Седеше в лодката пред Сарая, а
Коментари Харесай

Нинова за Христо Иванов: Седеше в лодката пред Сарая, а после легна в скута на Пеевски

Нинова за Христо Иванов: Седеше в лодката пред Сарая, а след това легна в скута на Пеевски.

„ Христо Иванов, който седеше в лодката пред сараите на Доган се оказа, че седи в скута на Деля Пеевски и договаря основен прокурор. Такова морално проваляне и политическо двуличие надали сме виждали “,  изтъкна Нинова.

 

„ Виждате какво се случва през днешния ден – нещо, което сме ви повтаряли 9 месеца – тези хора се събраха единствено за постове, за пари, за власт и разпарчатосване на страната, стартират от вътре да си вадят кирливите ризи един на различен, мафията стартира да се самоизяжда “, този коментар за нестихващото напрежение сред ръководещите партии направи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

По думите  й тази сглобка е „ ненормална и нелогична “ още през цялото време. 

 

Според Нинова Българска социалистическа партия е единствената групировка, която не взе участие в сглобка, сделки и е действителна опция.

Тя е на мнение, че Кирил Петков се е оказал прав като е споделил, че задкулисието стои на първия ред в Народното събрание.  „ Много ми е забавно къде седи Борисов, в случай че скута на Пеевски е бил ангажиран от Христо Иванов “, отсече Нинова.

„ Нищо в страната не върви – администрация, бизнес, обезпокоени хора от цена на водата и на мобилните оператори.  Единственият излаз е оставка и избори 2 в 1 – предварителни парламентарни избори дружно с европейските избори „, безапелационна бе тя.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР