Нинова: убиецът на Виктория да получи най-строгата присъда, не разбирам

...
Нинова: убиецът на Виктория да получи най-строгата присъда, не разбирам
Коментари Харесай

Нинова: убиецът на Виктория да получи най-строгата присъда, не разбирам гнева на Борисов

Нинова: килърът на Виктория да получи най-строгата присъда, не разбирам гнева на Борисов
Притеснени сме от високото разнище на престъпност в България, от боязън и неустановеност у хората, от възприятието за безотговорност и най-много от недоверието в институциите. Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която дружно с депутати от здравната комисия в Народното събрание, управлението на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ и членове на ИБ на Българска социалистическа партия, се срещна с представители на Националното съдружие на общопрактикуващите лекари, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Надяваме се обвиненият или обвиненият, в случай че към този момент му е повдигнато обвиняване, да получи най-строгата присъда и да си откри мястото - в пандиза, съобщи Нинова във връзка новината от късно нощес, че в Германия е арестуван килърът на телевизионната водеща Виктория Маринова от Русе.

Според Нинова по време на днешната конференция, на която министър председателят Бойко Борисов, основният прокурор Сотир Цацаров и вътрешният министър Младен Маринов дадоха подробна информация по задържането на 21-годишния Северин Красимиров, Борисов е нападнал всички.

"Не разбирам гнева на премиера", сподели Нинова и продължи: "Сами сме си отговорни, тъй като проблемите в България стоят, нарушителите не са в затвора". "Ако Борисов атакува някой съответно, да излиза и да споделя кого", сподели още водачът на Българска социалистическа партия. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР