Нинова: Радев бави втория мандат, за да продължи да управлява.

...
Нинова: Радев бави втория мандат, за да продължи да управлява.
Коментари Харесай

Нинова: Радев бави втория мандат, за да продължи да управлява


Нинова: Радев бави втория мандат, с цел да продължи да ръководи. Това съобщи водачът за Българска социалистическа партия в коридорите на Народно събрание.

„ Ние оставяме на същото мнение – трябваше да се съберем всички, да излъчим значимите неща за държавно управление, да определим периода, да съставим експертен кабинет. Всички тези техни записи, грозотии, които вадят, пречат на същинския развой, който трябваше да е бюджетът ”. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия
Корнелия Нинова в коридорите на Народното събрание.
“Бюджетът на Радев с 6,4% недостиг е неуместен и не мисля, че някой ще го поддържа. Това беше значимото – бюджетът ”, уточни тя.
Тя посочи, че първите две сили са
виновни като разследване от това какво болшинство ще се излъчи. “Комисиите още не са основани. Отговорността е напълно на Бойко Борисов, той сътвори тази каша, той имитираше от самото начало договаряния, насъскваше партиите една против друга, в този момент той да си носи отговорността ”, разясни Нинова.
Тя акцентира, че Радев бави втория мандат
неразбираемо за какво.

“Вероятно печели време и чака през това време да се разпаднат всевъзможни болшинства, с цел да може да продължи да ръководи.
Един същински общественик
би трябвало да събере всички, да търси излаз, а не да вкарва несъгласия и конфликти, тъй че да няма постоянно ръководство на България ”, добави още водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР