Нинова обобщи плановете на левицата за мандата с пост във

...
Нинова обобщи плановете на левицата за мандата с пост във
Коментари Харесай

Нинова: Направих всичко по силите си. Оттук нататък отговорността е на президента

Нинова заключи проектите на левицата за мандата с пост във Facebook: 

" Днес откакто обявихме, че на следващия ден връщаме мандата несбъднат, ми се обадиха разтревожени десетки асоциации на междинни и дребни предприятия, работодателски организации, домоуправители, жители. Твърдението на всички е, че хаосът с цените на енергоносителите, който се задава и неналичието на решения на КЕВР, ще бъдат съдбовни за стопанската система и фамилиите. Настояват за незабавни решения на държавното управление в оставка и на Народното събрание.

Искам да им кажа: направих всичко по силите си, с цел да оказа помощ. Предложих открити и почтени договаряния за държавно управление, което да даде сигурност и успокоение. Атакуваха ме, че подражавам, с цел да остана министър.
Предложих Народното събрание да продължи работа до 15.08 и да задържим мандата до тогава. Нападнаха ме, че нарушавам Конституцията, и че го върша от жадност за власт за още две седмици. Предупредих какво ни чака без ръководител на КЕВР. Обявиха ме за некомпетентна и алчна за власт.
Внесох стратегия и закони, които щяха да решат доста от проблемите. Днес дори и не ги позволиха в дневния ред на Народното събрание.

Направих всичко по силите си. Проявих самообладание, търсих мостове, предлагах решения. Сега се схваща, че съм била права, само че е късно. Утре връщаме мандата. Яростта, омразата и желанието за бързо идване на власт на остарелия модел на ръководство от страна на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и “Възраждане ”, умъртви всяка опция за държавническо и рационално решение за излизане от рецесията. Оттук нататък отговорността е в ръцете на президента и на тези, които не демонстрираха никаква грижа за хората и грам мисъл за идващите месеци. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР