Нинова лъже, че не е участвала в корупционни схеми. Нинова

...
Нинова лъже, че не е участвала в корупционни схеми. Нинова
Коментари Харесай

ГЕРБ пак отправи намеци на Нинова за корупциони схеми от миналото й

" Нинова лъже, че не е взела участие в корупционни схеми. Нинова има потребност от освежаване на паметта. " Така депутати от ГЕРБ дефинираха изказванията на " аления " водач Корнелия Нинова, че няма нищо общо с корупционни схеми по времето на Тройната коалиция, когато е била зам.-министър, написа actualno.com.

Днес от ГЕРБ дадоха нарочна конференция след вчерашната опасност, която Нинова пусна в обществената мрежа, че ще съди всеки, който свързва името й със скандалния хидропроект " Цанков камък ", както и против всички, вменяващи й корупция.

Повод за предизвестието на председателката на левицата пък стана сигналът до основния прокурор, импортиран от ГЕРБ, за инспекция на нередностите по плана " Цанков камък ".

" Ние не пускаме постове във Фейсбук, а даваме изказвания пред медиите. Тя (Корнелия Нинова, бел.ред.) твърди, че в никакъв случай не е имала нищо общо с корупционни схеми, с съмнения и уволнения във връзка със подозрения за корупция, за това че в никакъв случай за нищо не е лъгала и за това че не е била зам.-министър по времето на Тройната коалиция. За да опресня паметта на госпожа Нинова, съм подготвена да изтъквам медиите ", съобщи депутатът Десислава Атанасова.

Тя цитира материали от медии, в които по време на Тройната коалиция тогавашният министър-председател Сергей Станишев показва, че Корнелия Нинова ще бъде уволнена, защото има съществени обвинявания против нея. Атанасова цитира още и тогавашният президент Георги Първанов, който твърди, че дейностите на министър-председателят са закъснели.

" Защо Българска социалистическа партия позволява следствие по анонимни сигнали и основава чувството за изключително законодателство с антикорупционния си план? ", недоумява партийният заместител на Борисов Цветан Цветанов, в коментар на предлагането на Българска социалистическа партия за антикорупционен орган под шапката на президента Румен Радев.

Според него социалистите " са изключили спора на ползи от плана ". " Проектът на социалистите изобщо не кореспондира с Конституцията и опонира на това, което говореха допреди няколко месеца ", проучва Цветанов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР