Нинова да види буквално с каква любов и признателност ме

...
Нинова да види буквално с каква любов и признателност ме
Коментари Харесай

Борисов: Нинова да види с каква любов ме посрещат

Нинова да види безусловно с каква обич и благодарност ме посрещнаха учителите и шефовете на българските учебни заведения в чужбина.

Това отговори премиера Бойко Борисов след годишна конференция на Асоциацията на българските учебни заведения в чужбина на апела на Корнелия Нинова народът дас е изправи, с цел да може ГЕРБ да падне.

Видяхте ли какъв брой време след конференцията учителите и шефовете чакаха да се снимат с мен. Този отговор изпратете на Нинова, акцентира министър-председателят.

Той посочи, че при този стопански напредък, който има в страната не им отива да приказват по този метод.

Нали преди няколко години носеха мандата, ние ги знаем какви са, разяснява още Борисов.

Премиерът пожела на своите съперници да се приберат живи и здрави от Бузлуджа " че в тези жеги, измежду тях има и възрастни хора, а и автомагистралите са натоварени ", обърна се Борисов към опозицията.

По време на конференцията на Асоциацията на българските учебни заведения в чужбина, Борисов благодари на учителите за патриотизма и напъните, които поставят.

Премиерът подчертава върху напъните на държавното управление, тъй че да се върнат в България повече български фамилии, живеещи в чужбина и акцентира голямото значение на взаимната работа с Асоциацията на българските учебни заведения в чужбина.

Направили сме връзка, с цел да може да централизираме напъните на равнище министерства, посочи министър председателят Борисов. По думите му противоположната миграция се случва, когато се обезпечат по-добри условия за живот, само че и се основат условия, тъй че да бъдат готови децата на фамилиите, които желаят да се върнат в България. Стотици фамилии се обърнаха към нас с готовност да се върнат, уточни министър-председателят.

Вече работим в синхрон и съм уверен, че ще реализираме повече резултати, обърна се министър председателят Борисов към представителите на българските учебни заведения в чужбина.

Министър-председателят добави, че в бюджета за следващата година ще бъдат отделени 2 млн. лева, с които в допълнение да бъдат подкрепени актуалните старания.

Борисов означи още, че сериозната поддръжка на държавното управление за сферата на образованието и подсети, че са обезпечени 700 милиона лв. за поправки на близо 1000 учебни заведения в страната. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР