Нинова да каже с подкрепата на ГЕРБ и ДПС ли

...
Нинова да каже с подкрепата на ГЕРБ и ДПС ли
Коментари Харесай

Мая Манолова: Връщане на ГЕРБ ще е тежък удар срещу хората от площадите през 2020

Нинова да каже с поддръжката на ГЕРБ и Движение за права и свободи ли ще прави държавно управление, разяснява тя

" Тези, които споделят, че желаят да сформират държавно управление с третия мандат - Демократична България, Български напредък, Българска социалистическа партия би трябвало да излязат и да признаят, че за него би трябвало поддръжка от ГЕРБ и от Движение за права и свободи. Връщане на ГЕРБ във властта ще е тежък удар против хората от площадите през 2020-та година. И партиите, които настояват, че са част от смяната ще понесат вреда - и за Демократична България, в случай че се прегърнат с ГЕРБ, и за Българска социалистическа партия, в случай че не помнят борбата, която са водили във времето ".

Това съобщи водачът на " Изправи се, България " Мая Манолова в Денят стартира с Георги Любенов, предадоха от пресцентъра на партията.

Тя посъветва Демократична България и Българска социалистическа партия да не одобряват такава поддръжка от ГЕРБ и от Движение за права и свободи, тъй като това ще значи марионетно държавно управление с тяхно присъединяване. " - заключи Манолова.

" Докато Българска социалистическа партия е пета мощ, може единствено да е присъдружна на някоя от останалите партии. А има потребност от ляво ръководство, мощна левица, която да постави юзди на монополите, да постави на място корпорациите и да увеличи приходите. "

Така разяснява водачът на Изправи се България потребността от мощно ляво обединяване. Според нея Българска социалистическа партия под управлението на Нинова е изгубила меродавност като партия на мира, на солидарността и справедливостта, а лявото обединяване ще се случи с или без Българска социалистическа партия, тъй като елементарните хора, пенсионерите, работещите, имат потребност от мощна лява партия, тъй като сега Народното събрание даже не откри време да одобри текст в КСО, съгласно който минималната заплата да е равна на половината от междинната, а покачването на минималната заплата не става след предложение от Народното събрание, а с помощта на служебното държавно управление.

Манолова съобщи, че се работи интензивно за обединяването на достоверната левица и идната среща, където ще обсъдят и секторните политики на левицата ще се организира на 19 януари в Пловдив с присъединяване както на хора с одобрени биографии, по този начин и на младежи с потвърдени позиции.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР