Нинова: Авторитарният модел на управление ни убива и трябва да

...
Нинова: Авторитарният модел на управление ни убива и трябва да
Коментари Харесай

Нинова: Авторитарният модел на управление ни убива и трябва да бъде сменен

Нинова: Авторитарният модел на ръководство ни убива и би трябвало да бъде заменен
Живеем в преход, за който политическите партии носим отговорност. В тези години заварката от пари и политика стартира да се създава и тя е скритата паралелна страна, която дърпа конците на същинската. 30 години сговор на власт и пари ни доведоха до стряскащата констатация, че България е в клинична демографска гибел. Това съобщи в словото си на 49-ия Конгрес на Българска социалистическа партия водачът на партията Корнелия Нинова, съобщи кореспондент на БГНЕС.

България изчезва - с най-висока смъртност, най-бедната страна в Европа, с най-слабо образовани деца. В последните 10 година, в които ръководи ГЕРБ, се прибавиха нови проблеми, в България се откри властническа власт, свободното предприемачество е убито, свободата на словото е потъпкана, демократичните институции не работят, страната е завладяна от малко на брой, народът е пленен, корупцията е държавна политика, безнаказаността е обезпечена със закон. Това не може да продължава, този модел ни убива и би трябвало да бъде заменен, прикани Нинова. Тя добави, че „ пари има, само че ръководството ги краде ”.

Нинова заяви, че са подготвили декларация в отбрана на депутата от Българска социалистическа партия Елена Йончева, която е упрекната от прокуратурата в пране на пари. „ Това, което вършат по отношение на нея и нас са последните опити да се задържи диктатурата на власт. Да мачкаш свободата на словото, особеното мнение, е опит на тоталитарната власт да се задържи по-дълго. Патриотите през днешния ден се пробват към този момент да се спасят от потъващия транспортен съд, като се разграничат. Каракачанов предлага налог разкош. Кой е не запомнил, че Вътрешна македонска революционна организация поддържа данъчната система в България, дори сподели, че е съвършена. Сидеров пък твърди, че не взе участие във властта, само че преди месеци избави държавното управление от нашия избор на съмнение.

Има политика на разпад в дребната коалиция. Те бързат да се избавят предизборно. Борисов е некадърен да овладее обстановката. Той постоянно получава основна поддръжка от Движение за права и свободи в спешни моменти, само че това е политика по ползи. Правителството мисли единствено за личното си оцеляване ”, безапелационна е Нинова. Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР