Нина Николина отдавна не се е показвала с мъжа си

...
Нина Николина отдавна не се е показвала с мъжа си
Коментари Харесай

Какво се случва с Нина Николина: Певицата окльощавя драстично!

Нина Николина от дълго време не се е показвала с мъжа си Максим!
Нина Николина – певицата с необикновен глас, която от дълго време се изгуби от медийните погледи, през днешния ден сащиса всички с типа си. Винаги слабата и стройна Нина към този момент е замязяла на манекен на Бухенвалд, толкоз е окльощавяла, а лицето й е изпито.
 Нина Николина
Заедно ли са още Нина Николина и мъжът й?!

Това пролича от фотография, пусната в нета, с която Николина дава да се разбере, че не е спряла да спортува и то навън, измежду чистотата на природата. Певицата е на 46 години, а на тази възраст е някак по-нормално елементарно да пълнее, а не да смъква. Освен в случай че няма някакви дертове, схваща се…

Прави усещане, че от известно време Нина се снима единствено сама, без мъж до нея. Така бе и от почивката й на Малдивите преди месеци. А знаем, че преди повече от 10 лета тя се врече във честност на своя фаворит Максим Попов, който подари с две деца.

Максим е наследник на паралия и даде необикновен живот на Николина зад граница. Той обаче, с изключение на богат, бе и с 10 години по-малък от нея, което ще рече, че в този момент е едвам на 36 лазарника.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР