Нина Николина е повече от 20 години известно име в

...
Нина Николина е повече от 20 години известно име в
Коментари Харесай

Когато човек се занимава с неща, които обича, те не уморяват - НИНА НИКОЛИНА

Нина Николина е повече от 20 години известно име в българската музика и самоуверено върви и съчетава стиловете в нея.

На тригодишна възраст е солистка на учебния хор, а на пет върви на уроци по пиано и солфеж.

Завършила е музикалното учебно заведение „ Любомир Пипков “ в Плевен със специалности: контрабас и фолклорно пеене.

На 15 пее с брасбенда в родния си град, а през 90-те учи музикална педагогика и диригентство на национален хор и оркестър в Академията за музикално и танцово изкуство в Пловдив.

Правя това, което вътрешното чувство и нужда ми споделят.

Харесвам местата, където е съхранена атмосферата и парчета от разнообразни столетия. Непрекъснато съм с фотоапарат. Опитвам се да запечатам и предам на хората неповторимата атмосфера. В последна сметка, това е една от опциите човек да остави нещо след себе си. Добре е всеки да има този блян и да го следва.

Вярвам, че когато човек се занимава с неща, които обича, те не уморяват.

Всичко, което върша, го върша с подтик, другояче по-добре да не го върша.

Смешно е, само че най-вече ми е пречило възпитанието. Мисля, че съм доста добре възпитана и постоянно на всяка обстановка виждам да отвръщам внимателно. Старая се да не наскърбявам никого, а в действителност близките хора не са толкоз възпитани.

Върхове се качват и се слиза от тях, уповавам се, че занапред ми предстоят нови.

За разлика от страха ми към водата, в живота обичам да се мятам дълбоко, тъй като там са съкровищата. На мен ми се откриват по най-невероятен метод, прескачайки в разнообразни изкуства.

Децата ми ме научиха на самообладание. Човек би трябвало да е по-търпелив към останалите и към това, което му се случва. Като цяло да е по-спокоен.

Когато си постигнал фантазиите си, се успокояваш и живееш в мир със себе си. Най-важното е да не се вманиачаваш като живееш в непрекъснат стрес, преследваш някаква цел, стремиш се да изглеждаш по избран метод и искаш да впечатлиш някого.

Слагането на маска от време на време може да е и защитна реакция, и го одобрявам. Аз одобрявам всичко – човек може да бъде подобен, какъвто желае да бъде. И дано да бъде това, което желае!

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР