Нина и Христо Огнянови отглеждат питбула, който преди година нахапа

...
Нина и Христо Огнянови отглеждат питбула, който преди година нахапа
Коментари Харесай

Семейство отглежда питбула, нахапал преди година до смърт дете

Нина и Христо Огнянови отглеждат питбула, който преди година нахапа до гибел 3-годишно дете в село Мокрище.

``
реклама
След случая специалистите взеха решение, че кучето няма да бъде умъртвено, а грижите за него пое неправителствена организация, оповестява bTV.

Семейство Огнянови са част от тази организация и вземат решение, че кучето Зевс ще остане при тях. Те имат и дете – на година и половина.

Паснахме си с кучето и взехме решение да го оставим при нас, изясни Нина Огнянова.

Проблеми до момента са имали единствено със здравословното положение на животното – то е било извънредно едва, с глисти и гъбички. След удар по главата с тежък предмет е ослепяло с едното око и има хлътналост в черепа.

Жената посочи, че от самото начало е имала поради, че кучето е показало експанзия и го е изпитвала по всевъзможен метод, само че то в никакъв случай не е дало отговор с експанзия. По-скоро се опитвало да се скрие.

Семейство Огнянови допускат, че кучето е стояло непрестанно вързано на синджир, без да бъде разхождано и без никаква връзка с хора.

Вероятно му е било доста студено на двора без колибка и в този момент отхвърля да излиза на открито, когато е студено, споделя фамилията.

Твърдят, че контактува обикновено с детето им, даже го пази.

За гибелта на 3-годишното дете от село Мокрище в последна счете наказани няма. Производството е спряно заради липса на доказателства за съществуването на виновност от страна на притежателя на кучето.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР