Нина Добрев си има свой бизнес. Тя и приятелката й

...
Нина Добрев си има свой бизнес. Тя и приятелката й
Коментари Харесай

Нина Добрев влезе в бизнеса с вино

Нина Добрев си има собствен бизнес. Тя и приятелката й Джулиан Хъф, дружно с още няколко души, са притежатели на компания за вино. По мотив признаването на комерсиалната им марка, тя се похвали в Инстаграм с бутилка в ръка. А то е " Fresh Vine Wine ". Компанията не просто продава напитката, а е винопроизводител.

Момичетата се стремят да предложат гама, която включва виновност с по-ниски въглехидрати и калории. Други съоснователи на бизнеса са Рик Нечио, някогашен изпълнителен шеф на " Anheuser-Busch InBev ", и Дамян Новак, предприемач от Минесота, който е ръководител на " Fresh Grapes ". Компанията неотдавна назначи за основен изпълнителен шеф Джанел Андерсън, която преди е била маркетингов шеф в " American Airlines ".

Нина Добрев и Джулиан са най-хубави приятелки и постоянно прекарват време дружно. Джулиан Хаф е известна от " Dancing With the Stars ", а Нина Добрев от " Дневниците на вампира ", напомнят медии оттатък океана. Очаква се те да разпространяват виновността на компанията пред общата публика в обществените мрежи от над 30 милиона души. Бутилките са сред 16 и 22 $, а подаръчните комплекти по 75, като включват три шишета вино. Произведени в Напа, Калифорния, сбирката " Fresh Vine Wine " включва локално каберне совиньон, пино ноар, шардоне, розе вино и лимитирано каберне напа.

" Независимо дали упражнявате пет пъти седмично или неотдавна сте разкрили афинитет към фитнеса, воденето на деен метод на живот е значимо, с цел да поддържате мозъка и тялото си във форма. Смятаме, че трикът е в салдото, който ине предлагаме - да останете дейни, само че и в това време да се насладите на моменти с приятелите си на чаша вкусно вино, без да се чувствате гузни ", споделят от компанията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР