Нина Добрев се отказва от актьорската си кариера, за да

...
Нина Добрев се отказва от актьорската си кариера, за да
Коментари Харесай

Нина Добрев стана стюардеса

Нина Добрев се отхвърля от актьорската си кариера, с цел да стане лице на българска самолетна компания. Това желае да ни убеди актрисата, заснемайки близо 5-минутен клип за ютюб рубриката на американското списание “Венити Феър ” “Размяна на функциите ”, предава Нова Варна. В нея до момента са взели участие Емилия Кларк, известна като ДенерисТаргериен от “Игра на тронове ”, и комедиантката Лиза Коши. Целта на рубриката е да забавлява. Актрисите иронизират себе си, като изясняват шанса, че са намерили идеалната кариера, с неуместни детайлности от вида на какъв брой обичат да чертаят графики и да се смеят, до момента в който ядат салата.

``
реклама

Видеото на Добрев обаче е единственото, в което се подчертава на националността й, като по този начин тя популяризира България. Тя е стюардеса в клип за пътна сигурност по време на полет на измислената самолетна компания BULG-AIR-IA. “Време е да ви подготвим за политане ”, споделя на български език актрисата. По време на фотосите очите й се насълзяват. “Извинете ме. Просто, в случай че някой беше споделил преди 5 години, че ще бъда лице на най-голямата самолетна компания в България, нямаше да му допускам ”, споделя актрисата.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Пос
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР