Нина Добрев разкри през юни, че тя и нейният екранен

...
Нина Добрев разкри през юни, че тя и нейният екранен
Коментари Харесай

Нина Добрев, Пол Уесли и как се забавляват двамата актьори в Ибиса

Нина Добрев разкри през юни, че тя и нейният екранен сътрудник от " Дневниците на вампира " Пол Уесли не постоянно са се разбирали. Месеци по-късно тази тематика продължава да вълнува доста от почитателите им.

Вчера, актрисата разгласява един доста занимателен видеоклип в профила си в Instagram. Виждаме я да съзерцава морето край басейн в Ибиса. Докато актрисата е към басейна, към нея се доближава познато лице.

" Ей, Нина ", споделя Уесли, като прегръща Нина. Добрев употребява шанса да се извини за казаното преди месеци.

" Ей, знаеш ли, в никакъв случай не съм ти казвала. Сигурна съм, че си видял цялата информация в пресата. Беше толкоз неуместно. Знаеш какъв брой доста те обичам че това въобще не е правилно. Очевидно просто са хванали и извадили едно изречение от подтекста. "

Пол Уесли твърди Нина, че цялата драма е зад тила им и че в случай че има едно нещо, което хората би трябвало да знаят за него, това е, че не таи завист.

След като Нина Добрев му благодари и споделя щастлива, че прави оценка реакцията му, изненадващо Пол с всичка мощ я запраща във водата.

Няма подозрение, че двамата артисти са ужасно занимателни, а също по този начин, че явно са в прелестни връзки, каквото и да пишат медиите за тях. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР