Нина Добрев и приятелката ѝ Джулиан Хю, с която актрисата

...
Нина Добрев и приятелката ѝ Джулиан Хю, с която актрисата
Коментари Харесай

Първият път на Нина Добрев

Нина Добрев и приятелката ѝ Джулиан Хю, с която актрисата пусна на пазара сбирка виновност, се появиха дружно в Шоуто на Елън Дедженерис в петък, 21 януари, където девойките описаха някои детайлности за живота и взаимния си бизнес.
 Шон Уайт, Нина Добрев и признанието на сноубордиста, че не е знаел коя е тя
Изненадващото самопризнание на половинката на Нина Добрев

Шон Уайт за първата им среща

Нина не пропусна да показа вълнението си от гостуването, като в своя Instagram профил качи няколко фотоси от гримьорната, с цел да се похвали с първото си присъединяване в шоуто.

С посетител водещия Адам Дивайн, с който актрисата неотдавна се фотография в комедията The Outlaw, разискаха склонността на Нина към произшествия.

На въпроса дали Нина се е наранявала по време на взаимните им пътувания, приятелката ѝ Джулиан дава отговор: " Карала съм я в незабавната помощ повече пъти от пръстите и на двете ми ръце " . Хю добавя, че Нина в действителност постоянно се наранява, само че това е тъй като обича да поема опасности.

Адам Дивайн също реши да показа забавна преживелица, която е имал с Нина Добрев. По време на почивката от фотосите на последния им филм, той вижда в обществените мрежи Нина с превръзка на ръката си, притеснявайки го, че тя няма да може да продължи с работата си, тъй като явно се е наранила.

Когто обаче Нина се появява на снимачната площадка, той въпреки всичко взема решение да я попита по какъв начин е ръката ѝ. Актрисата му дава отговор, че всичко е наред, просто от време на време рамото ѝ се вади.

" Вярно е. Често се случва рамото ми да се вади и да си призная може да се извади всеки момент " , разяснява своята раменна неустойчивост Нина Добрев.

Освен очевидната ѝ податливост към непрестанно пострадване, подбудена от дребна доза неприятен шанс и предпочитание за вдишване на опасности, Нина Добрев споделя какво ѝ подаряват родителите ѝ в продължение на години за Коледа.

Тъй като Нина е известна актриса, Камен и Михаела Добреви се опасяват да не ѝ се замае главата. Те желаят да е крепко стъпила на земята, по тази причина безусловно всяка година за Коледа ѝ подаряват въглища в малко подаръчно пликче. Очевидно Нина е привикнала и няма нищо срещу.
 Нина Добрев, Шон Уайт и ваканцията на двойката със фамилиите им
Колко сериозна е връзката на Нина Добрев с Шон Уайт

Семейната почивка на актрисата и сноубордиста

А и по всичко проличава, че славата най-малко за момента не ѝ се отразява неподходящо. Актрисата е все по този начин лъчезарна, естествена и прелестна, както от първичната ѝ поява в " Дневниците на вампира " преди 13 години.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР