Нина Добрев и нейният приятел актьорът Глен Пауъл си почиват

...
Нина Добрев и нейният приятел актьорът Глен Пауъл си почиват
Коментари Харесай

Нина Добрев даде почивка на връзката си


Нина Добрев и нейният другар артистът Глен Пауъл си почиват един от различен, защото са доста заети, с цел да си отделят задоволително време.

Звездата от „ Дневниците на вампира “ излиза със своя сътрудник от началото на годината, само че съгласно слуховете връзките им са непостоянни, защото и двамата имат доста задължения. Въпреки това двойката към момента не е подготвена да приключи връзката си.

„ Те към момента се виждат, само че връзките им малко поохладняха поради напрегнатите графици “, сподели източник пред изданието „ E!News “. Според него българката неотдавна е завършила с един план и към този момент стартира различен и двойката не прекарва задоволително време дружно още от края на лятото.

Информацията за почивката на двойката идва, откакто 29-годишният Пауъл престана да следва Нина в Инстаграм, само че скоро по-късно стартира още веднъж. Въпреки това неотдавна двамата споделиха в обществената мрежа фотоси от Деня на благодарността, който са чествали дружно.

Само преди няколко месеца техни другари споделиха, че връзките им са доста съществени, само че към момента нямат проекти да живеят дружно поради напрегнатата си работа. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР