НИМХ: Утре ще бъде предимно слънчевоПрез нощта ще преобладава ясно

...
НИМХ: Утре ще бъде предимно слънчевоПрез нощта ще преобладава ясно
Коментари Харесай

Утре живакът скача до 34 градуса

НИМХ: Утре ще бъде най-вече слънчево

През нощта ще доминира ясно време. По-значителна облачност ще има над Източна България и планините и на обособени места там ще има валежи. В множеството региони ще е безшумно, заяви за Агенция Фокус дежурният синоптик Георги Цеков, Национален институт по метеорология и хидрология.

Утре ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб, в Източна България - сдържан североизточен вятър. Температурите едва ще се покачат и оптималните ще са сред 29° и 34°, малко по-високи тук-там в Дунавската низина и крайните югозападни региони, в Русе - към 33°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността. Валежи са малко евентуални. Ще духа слаб, след обяд - до сдържан североизточен вятър. Максимални температури 26°-30°. Температурата на морската вода е 22°-24°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развие купеста облачност и единствено на обособени места ще превали временен дъжд. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 24°, на 2000 метра - към 17°.

През идващите дни времето ще бъде най-вече слънчево.

След обяд ще се развива купеста облачност и в петък и събота на обособени места ще превали и прегърми. В по-голямата част от страната ще е съвсем безшумно, в източните региони ще духа слаб, след обяд до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 30° и 35°, в събота с градус-два по-ниски.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР