Нимфоманка – днес тази дума е на почит в мъжки

...
Нимфоманка – днес тази дума е на почит в мъжки
Коментари Харесай

Вижте цялата истина за нимфоманията

Нимфоманка – през днешния ден тази дума е на респект в мъжки конгреси, отдадени на взаимоотношенията в подтекста на скритите полови мечти. Въпреки, че доста от актуалните мъже не са помръднали в визиите си за дамите нимфоманки повече, в сравнение с в античните гърци.

Те изобразявали нимфоманките като вълшебни девици, които подаряват на мъжете такива сладки удоволствия, които никоя друга земна жена не може да направи.

Жените със непоколебим морал пък до ден сегашен считат нимфоманките за елементарни развратници хитри уличници, които са съумели да съчетаят работата и заниманието. Нека да забележим независимо какво споделят специалистите по този въпрос, написа psymod.

Какво отличава нимфоманката от проститутката?

Нимфоманката е жена, която освен има полово предпочитание за мъж, не просто обича секса – тя е захласната от полова пристрастеност, която изпълва мислите ѝ от заран до вечер.

Сексуалният контакт и даже многочислените оргазми, претърпяни през нощта, не водят до задоволеност, а единствено разпалват пристрастеността. В най-хубавия случай настава краткосрочно задоволство от половата чувственост.
Статистическите данни гласят, че на 2000 дами с леко държание има една нимфоманка.

Характерни черти и държание на нимфоманката

Тя може да задоволи 20 души поред, само че в никакъв случай няма да се насити Тя не е в положение да се въздържа като здрав човек и да избра избран полов сътрудник, като пренебрегва останалите.

Нимфоманката не се интересува от възприятията или удоволствието на колегата, тъй като за нея той на процедура е неподвижен предмет. Тя го обича като наркоман, който обича опиатите.

Нейната цел е да утоли глада си и да се отърве от „ половата пауза “. Ето за какво фантазиите на мъжете за очарователните милувки на нимфоманките нямат нищо общо с действителността. Нимфоманката не взема пари за услугите си, което е разграничава от проститутката, за която честата промяна на полови сътрудници е просто работа.

Ако възникне нужда, нимфоманките по-скоро биха се съгласили да заплащат за опцията да вършат секс. В връзките с жена, страдаща от нимфомания, е невероятно даже да се мисли за такива морални категории като семейство, моногамия, преданост – нимфоманката не е в положение да управлява нагона си.

Характерът на нимфоманката е раздразним, експлозивен, емоционален. Тя може да бъде отнесена към истеричките и любителките на прочувствени подиуми.

Разпространение:

Психолозите са открили, че максимален % нимфоманки има измежду тийнейджърките. Може би това се дължи на ранния пубертет плюс обстоятелството, че личността на момичето, която би могла да наложи морална възбрана върху това нездравословно увлечение, към 9-13-годишна възраст към момента не е образувана.

В писмата на девойки, които признават своята взаимозависимост и споделят прекарванията си в психичните конгреси в мрежата, се виждат общи неща.

Всичко стартира с завладяващи мисли, които ги преследват безмилостно. В тях няма подиуми на сексуален акт, инцидентно забелязан в живота или киното. Мислите им са изпълнени със смътни хрумвания за връзките сред мъжете и дамите, далечни от действителността, само че все пак предизвикващи сладки чувства и прекарвания. Момичето фантазира в продължение на часове, след което може да настъпи краткотрайно спиране в офанзивата на мисловните облици.

Нимфоманията на младите дами се разделя на три подтипа:

Силно полово предпочитание, което се среща при момиче в ранна възраст и не е съпроводено от забележими психологични или гинекологични болести. Нимфомания, която е резултат от психическо или хормонално разстройство: шизофрения, пристрастяване към опиати, ендокринни болести, мозъчно увреждане.

Една жена се счита за нимфоманка, поради това че практикува честа промяна на половите сътрудници и показва несъразмерни полови апетити заради своя личен комплекс на непълноценност. Чрез това държание тя се пробва да бъде призната в своята общественост или да се издигне в личните си очи.

Разстройството на половото държание от време на време се развива в зряла жена на фона на менопаузата заради отслабването на функционалността на яйчниците. Пристъпообразното полово предпочитание се следи при по този начин наречения хипоталамичен синдром.

Пристъпът може да бъде предизвикан даже единствено от наличието на мъж или диалог с еротични нюанси. При някои нимфоманки внезапното повишаване на либидото провокира стрес, боязън или огромно физическо натоварване.

Лечение:

Нимфоманките, както и другите подвластни хора, постоянно не признават казуса си. Те оправдават безразборната си и ненаситна полова интензивност с самостоятелния си характер и свободен метод на живот. Да разграничат една хипер полова жена от жена, страдаща от патология, могат единствено квалифицирани експерти: невролог и психиатър. Ако прегледът удостовери диагнозата, лекарят предписва:

– диета, която изключва афродизиаците: шоколад, пушени и пикантни храни, подправки (джинджифил, магданоз, целина, чесън), ягоди, вино;
– медикаменти, които понижават либидото;
– физиотерапия;
– психотерапия с психиатър, който води до пациенти със полово разстройство.

Ако нимфомания се развива в резултат на съпътстващо заболяване, лекуването се стартира неотложно.

Източник: Булвюз.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР