Нима оставката на Никола Минчев е най-важния въпрос, а не

...
Нима оставката на Никола Минчев е най-важния въпрос, а не
Коментари Харесай

Кирил Петков с извънредно изявление в парламента

Нима оставката на Никола Минчев е най-важния въпрос, а не актуализацията на бюджета? Този въпрос насочи към депутатите министър-председателят Кирил Петков от трибуната на Народното събрание. Той се обърна непосредствено към три от партиите, които желаят оставката на ръководителя на Народното събрание.

" Вече 2 часа чувам тази полемика и се чудя за какво 120 депутата поставят най-големия приоритет е гласуванет она оставката на Никола Минчев. Нима оставката на Никола Минчев е по-важна от цените на тока и равнищата на пенсиите. Нима вие предпочетохте да прекарате 2 часа като по-важна тематика от данъчните облекчения за младите фамилии. Нима вие решихте, че няма потребност сега да приемате един от 22 -те закона с цел да усвоим 12 милиарда от проекта за възобновяване. Но вие казахте, че всичко това не е значимо, значима е оставката на господин Минчев "

За ГЕРБ – в случай че си мислите, че ще ни притесните с тази оставка и ще стартираме да се договаряме – няма, съобщи Петков. Към Движение за права и свободи той се обърна с думите, че държавното управление няма да понижи сигналите към Европрокуратурата за корупция и особено за Делян Пеевски.

„ Възраждане ” – сред вас има доста почтени хора, които са пристигнали с други хрумвания в Народното събрание, съобщи Кирил Петков и попита по какъв начин ще обяснят на гласоподавателите си, че гласоподават с Движение за права и свободи. Предателството на Има Такъв Народ ще го видят всички, сподели още министър председателят.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР