Нима лелеяният еликсир срещу нежеланите тлъстини вече е измислен? Вещество,

...
Нима лелеяният еликсир срещу нежеланите тлъстини вече е измислен? Вещество,
Коментари Харесай

Пийте вода, за да отслабнете

Нима лелеяният балсам против нежеланите тлъстини към този момент е фиктивен? Вещество, което управлява апетита и не изисква рецепта? Без странични резултати и съвсем без пари? Да - клинично изследване удостовери, че единствено две 250-милилитрови чаши вода преди всяко хранене са гаранция за намаляване, даже без помощта на диета и извършения. Няма по-магически сироп от простата вода, твърдят учените.

" Представяме ви резултатите от първите опити за следена интервенция, които демонстрират, че увеличената консумация на вода е една от най-ефективните тактики за загуба на тегло ", съобщи професор Бренда Дейви от университета " Вирджиния Тек ".

" В предходни изследвания открихме, че когато хора на междинна възраст и над нея пият по две чаши вода преди хранене, те одобряват сред 75 и 90 калории по-малко. Сега помолихме участниците в опита да пият вода три пъти дневно преди храненията в продължение на 12 седмици. Всички изгубиха приблизително с 2,5 кг повече от контролната група, която не пиеше вода по схемата ", изясни тя. " Става въпрос обаче за вода, а не за подсладени питиета. Това е най-лесният метод да отслабнете. "

Дейви акцентира, че фолклорът измежду феновете на диети от дълго време акцентира свойството на водата да топи килограми. Досега обаче имаше учудваща липса на научни доказателства за това, признава тя. Проучването на екипа й даде дълго чакания " червен щемпел " на доказателствата, че водата в действителност е чудодейна.

Възможно е обаче да пиете и прекалено много вода, което не е здравословно, акцентира Дейви. Идеалното на ден количество е сред 1,5 и 2 литра.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР