Ним победи с 3:1 Анже в среща от 23-ия кръг

...
Ним победи с 3:1 Анже в среща от 23-ия кръг
Коментари Харесай

Ним не се затрудни с Анже

Ним победи с 3:1 Анже в среща от 23-ия кръг на Лига 1 и към този момент е в горната половина на класирането. Отборът на Бернар Блакар стигна до триумфа с два гола на Клеман Депре и попадение на Лоик Андре. Ним събра 29 точки и е 10-и в таблицата, а Анже остана на 15-а позиция с 23 точки.

Домакините изиграха един от най-силните си мачове от началото на сезона и елементарно стигнаха до трите точки. Резултата откри Клеман Депре в 31-ата минута. Основната заслуга за гола обаче беше на Сада Тиуб, който проби отляво и пусна съвършен пас към съотборника си в дребното наказателно поле.

#NOSCO BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT!!!

L'ouverture du score de @Clemmus30 pic.twitter.com/5w2TE32GOP
— Nîmes Olympique (@nimesolympique) 23 януари 2019 година В 41-ата минута Теди Савание центрира от корнер, вратарят на Анже Людовик Бютел увисна и разреши на Лоик Ландре несмущаван да вкара с глава за 2:0.

След почивката Ним бързо постави завършек на интригата. Още в 49-та минута Депре се разписа за повторно и постави завършек на очакванията на гостите даже за непълен поврат. Чак в добавеното време Стефан Бахокен от дузпа осъществя единствения гол за Анжи.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Лига 1 20 кръг, сряда 23 януари  Олимпик Ним 3:1краен резулат  Анже
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР