Никоя работа не е твърде голяма, нито едно кученце не

...
Никоя работа не е твърде голяма, нито едно кученце не
Коментари Харесай

Загадка за родители: Защо животът на „Пес Патрул“ е твърде странен за възрастните

„ Никоя работа не е прекомерно огромна, нито едно кученце не е прекомерно малко! ” – рефрен, прочут на дребни и по-големи фенове на паметната анимационна поредност „ Пес патрул ” . Райдър и шестте му кучета – Маршал, Ръбъл, Чейс, Роки, Зума и Скай, вземат решение всички проблеми (обикновено провокирани от възрастни). У порасналите почитатели анимационната поредност, която в България се излъчва от, оставя някои въпроси. Канадското списание Today’s Parent класира тематиките, които остават мистерия за възрастните , следящи анимацията, показва.



Кучетата, които извършват всички публични функционалности


В измисления град Адвенчър Бей няма полиция, пожарна станция, самолетни компании, брегова защита или строителни бригади. Няма потребност от всичко това, когато Райдър и шестте му кучета са отсреща.

Финансирането на отряда

Цените на парцелите в огромните градове са много високи. В подобен случай не е ясно по какъв начин момче като Райдър може да си разреши да живее в контролна кула с хубава панорама. Освен това домът му е оборудван с съвременна техника, асансьор и страхотна пързалка. Всички герои карат свои лични първокласни транспортни средства и имат водач – Робо Дог, който може да ръководи както рейс, по този начин и аероплан.
 Пес Патрул Gulliver/Getty Images

Ветеринар или гримьор?

Докато Райдър и питомците му са заети да пазят Адвенчър Бей , най-хубавата другарка на момчето – Кейти , съвместява две привидно несъвместими специалности. Тя е и доктор, и гримьор в локалния салон за домашни любимци. Но дали Кейти в действителност е ветеринар, в случай, че по-голямата част от времето ѝ минава в къпане на животни?

А къде е учебното заведение?

Въпреки че възрастта на Кейти и Райдър не се загатва в поредицата, те наподобяват като младежи. Но за какво не вървят на учебно заведение?

Образите на възрастните

Детските филмчета би трябвало да са занимателни. А хумористичните облици на възрастните са изключително смешни за дребните. Вероятно по тази причина дамата кмет в " Пес патрул " е постоянно в нервност и основава комични обстановки, тъй като постоянно е паникьосана. Г-н Портър пък е необмислен водач.

В последна сметка може да създадем извод, че Адвенчър Бей е мястото за бягство на децата от досадните им отговорности и градът, в който може да поживеят виртуално, без да съблюдават някои правила. Шеговитото умозаключение на Today’s Parent: без родители може да имате колкото си пожелаете кучета, да играете видеоигри безпределно и даже сами да управлявате цялостен град.

Супер развлечение и безвредна среда за деца EON Kids:

EON за деца – част от, е занимателна и безвредна цифрова среда, която децата елементарно ръководят сами. Телевизионните канали и наличие са особено подбрани за деца. Можете да създадете EON профил на вашето дете съгласно неговата възраст, платформата дава опция и за основаване на голям брой детски профили със занимателна картинка за аватар. С EON TV детето ви ще се наслаждения на определено наличие на всички устройства.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР