Никоя прокуратура не може да се пребори с престъпността, затова

...
Никоя прокуратура не може да се пребори с престъпността, затова
Коментари Харесай

Гешев хвърля оставка и продължава срещу силите на мрака

Никоя прокуратура не може да се пребори с престъпността, по тази причина подадох оставка като прокурор. Това изказване направи някогашният основен прокурор на Република България Иван Гешев в рамките на 5-минутно видео, качено в Youtube.

По думите му политическите проблеми се вземат решение с политически средства. Гешев увери, че ще продължи борбата за правдивост, само че не и като магистрат.

Прокуратурата е подложена на невиждан напън и жестоко вмешателство в работата на правосъдната система, счита Гешев и допълни- страхът е огромен!

В опит да блокират работата ни, силите на мрака започнаха поредност от дейности, присъщи за властническите и мафиотските режими, посочи Гешев.

Според него е налице невиждано обединяване на висши политици, мафия и горист бизнес. Техният под паника боязън бе подбуден от моята увереност и демонстрираха същинските си лица, както и скритото си взаимоотношение, уточни Иван Гешев.  " Те ще създадат всичко допустимо делата им да не влязат в съд ", добави той.

Не съм мислил върху изкушенията, които ни предлагаха, аз избрах истината и достолепието, загатна за опити за потушаване на делата на трупчета Иван Гешев.

Намираме се във време разделно, повтори думите на Борислав Сарафов от преди дни Гешев. Според него или ще се преборим за истината, или ще предадем завета на хиляди.

" Аз направих своя избор- да не мълча и да не се преклонявам! "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР